Група „ Моят свят“ - ръководител Ирина Чолакова
            На 29.11.2017 г. от 15:30 часа група „Моят свят“ /ученици от III А клас/ проведе публична изява. Проведе се конкурс за най-красив книгоразделител. Учениците с голямо старание и прецизна точност изработиха книгоразделителите.
             На занятието присъстваха родители на ученици от групата и ученици от I А клас на ОУ „Иван Вазов“ - Смолян. Готовите книгоразделители бяха подарени на първокласниците и учениците от група „Моят свят“ им обясниха за какво и как да ги използват.
На 20.12.2017 година група „Моят свят“ с ръководител Ирина Чолакова по проект „Твоят час“ проведе публична изява - конкурс на тема „Коледна картичка“. Занятието започна с презентация свързана със символите на Коледа. Учениците от групата изработиха картичките с голямо вълнение и старание. Готовите картички бяха дарени към БЧК за кампанията „Топъл обяд“ за нуждаещи се хора.  На изявата присъстваха директорът на ОУ „Иван Вазов“, родители, учители и ученици от II A, III A и III Г класове. Гостите бяха поздравени с родопска народна песен, изпълнена от Ванеса Мишурова.
гр. Смолян бул. "България" 22 тел.: 0301/83305
                                      e-mail: ou6_sm@abv.bg     
   
Актуално Прием История на училището Патрон на училището Учебен процес Това е моето училище Постижения на учениците Електронен дневник Полезни връзки Информация Бюджет Профил на купувача Проект твоят час
Основно училище "Иван Вазов"